Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kamper afpersers vast

Geplaatst op: 15 september 2015

De politie heeft maandagmiddag en -avond 14 september drie mannen aangehouden op verdenking van chantage/afpersing. Het gaat om twee mannen van 27 jaar uit Kampen en een 24-jarige man uit IJsselmuiden.

Een 39-jarige man uit de gemeente Kampen meldde zich onlangs bij de politie omdat hij zou worden gechanteerd door een 27-jarige man uit Kampen. Hij moest geld betalen om te voorkomen dat er informatie over zijn privéleven bekend zou worden gemaakt. Onderzoek leidde naar de drie verdachten. Ze zijn maandag 14 september aangehouden en zitten voorlopig vast. Politiemensen hebben in twee woningen in Kampen gezocht naar bewijsmateriaal.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500