Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inbrekers staan op camerabeelden

Geplaatst op: 18 september 2015

(door Bas Wilberink/Stadskoerier) Bij Bakkerij Slager in Genemuiden is in de nacht van donderdag op vrijdag, rond 2.00/2.30 uur, ingebroken. Daarbij is de kluis meegenomen. De exacte schadepost is nog niet bekend, maar Annekie Hulst van de bakkerij denkt aan een paar duizend euro.

Vanochtend kwamen ze tot de ontdekking dat het slot en het sleutelkastje van het pand op het Havenplein er uit waren gebroken. “Geluk bij een ongeluk is dat de Kwalitaria naast ons net een camerasysteem heeft neergehangen”, vertelt Hulst. “Ook juwelier Brouwer, de Hema en ‘t Olde Staduus hebben camera’s. Er zijn beelden van de daders. Die politie gaat die onderzoeken en kijken of ze scherp genoeg zijn om iemand op te kunnen herkennen.”

Wie tips heeft, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500