Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De kindertemmer komt naar Genemuiden

Geplaatst op: 21 september 2015

Bibliotheek Zwartewaterland heeft samen met The Readshop Express Genemuiden de bekende kinderboekenschrijver Jacques Vriens uitgenodigd voor een voorstelling tijdens de Kinderboekenweek.

Jacques Vriens komt met een nieuwe spannende en geestige muzikale theatervoorstelling, ‘’De Kindertemmer’. Samen met veelzijdig muzikante Fredrike de Winter vertelt én speelt Jacques Vriens het verhaal over Quinten en Annabel, twee héél vervelende kinderen, die als ze niet meteen hun zin krijgen, gaan stampvoeten en schreeuwen en met frikadellen gooien.

Hun wanhopige ouders proberen er van alles aan te doen door ze nog meer te verwennen en naar álle pretparken van Nederland en daarbuiten te gaan. Het helpt helemaal niks want Quinten en Annabel doen precies wat ze zelf willen en lachen hun ouders vierkant uit. Tenslotte zit er niets anders op dan de Kindertemmer te bellen. Een hilarisch verhaal waarin muziek, maar ook het verrassende decor en de videobeelden een belangrijke rol spelen. Deze familievoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar zéker ook voor oudere kinderen die graag de boeken van Jacques Vriens lezen.

Jacques Vriens schreef bij deze voorstelling ook het boek De Kindertemmer met tekeningen van Kees de Boer. Na afloop van de voorstelling is The Readshop Express Genemuiden aanwezig met dit boek en andere boeken van Jacques Vriens en is er de mogelijkheid deze boeken te kopen.

De voorstelling is op woensdagmiddag 7 oktober om 14.30 uur in d’Overtoom in Genemuiden. Toegangskaarten zijn voor € 2,50 per kind verkrijgbaar bij de Bibliotheek Zwartewaterland en bij The Readshop Express Genemuiden. Voor (verjaardags)feestjes geldt een kortingsactie. Vraag bij de verkoopadressen naar de voorwaarden.

Voor meer informatie: www.bibliotheekzwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500