Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie onderzoekt Zwolse brand

Geplaatst op: 21 september 2015

De Politie doet onderzoek naar het ontstaan van een brand op zondag 20 september in een sporthal aan de Veerallee in Zwolle. Omstreeks 22.00 uur kreeg de politie melding van een brand in een sporthal aan de Veerallee in Zwolle. Het betrof al snel een uitslaande brand. Naastgelegen woningen werden in verband met heftige rookontwikkeling geëvacueerd.

De politie kan brandstichting niet uitsluiten en doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden. De politie is telefonisch bereikbaar via 0900-8844 of via een meldingsformulier op www.politie.nl. Wilt u anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500