Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Boete voor lang- en foutparkeerders

Geplaatst op: 24 september 2015

In het gebied rondom ‘Op ’t Veergat’ is het vanaf 1 oktober oppassen geblazen. “De periode van waarschuwen is voorbij”, laat de gemeente weten. Wie vanaf dan geen parkeerschijf heeft, of langer dan 1,5 uur geparkeerd staat, krijgt een boete.

Niet alleen in de blauwe zone wordt gehandhaafd. Ook foutparkeerders in de Kruisstraat, Langestraat tot Simondsstraat en het Havenplein tot aan de Simondsstraat krijgen een bekeuring. Daarnaast is parkeren op stoepen en laad- en losplekken verboden. Dat geldt overigens ook voor de weg. Die is niet bedoeld om te parkeren, maar om te rijden.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500