Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koptelefoondief actief

Geplaatst op: 29 september 2015

Een 17-jarige jongen uit Zwolle is maandag tijdens het fietsen van zijn hoofdtelefoon beroofd. Dit gebeurde op de Brinkhoekweg. Plotseling werd voor hem van achteren zijn dure hoofdtelefoon van zijn hoofd gegrist door een scooterrijder. De scooter ging er daarna als een haas vandoor. Rond 20.30 uur werd door de politiemeldkamer een burgernetmelding verspreid met het signalement. Het signalement was door de invallende duisternis beperkt. Volgens het slachtoffer waren er twee scooters bij betrokken. Eén met een gele plaat en één met een blauwe kentekenplaat. Op één van deze scooter s zaten twee personen.

Bij de politie kwam later op de avond informatie binnen dat vorige week een soortgelijk incident in de omgeving van de Ruusbroecstraat had plaatsgevonden. Hierbij was hetzelfde signalement aan de orde. Deze beroving was niet gelukt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500