Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fotoclub exposeert opnieuw bij Fytac

Geplaatst op: 5 oktober 2015

Fotoclub Genemuiden heeft een nieuwe serie foto’s opgehangen bij Fytac. Thema is ‘Architectuur in zwart wit’. Gebouwen door de eeuwen heen. Nieuw en oud afgebeeld in zwartwit. Door de kleuren weg te laten krijgen de lijnen meer zeggingskracht, wat vaak verassenden beelden oplevert.

Al een aantal jaren verzorgt Fotoclub Genemuiden een wisselende expositie bij Fytac. In de hal, maar ook in de fitness-ruimte’s hangen foto’s gemaakt door de leden van Fotoclub Genemuiden.

Regelmatig worden de foto’s vervangen door nieuwe beelden, meestal volgens een thema. De leden van fotoclub Genemuiden hebben dan een paar maanden de tijd om foto’s te maken, waaruit dan onderling een selectie word gemaakt.

Het mes snijdt aan twee kanten. Voor fotoclub Genemuiden is Fytac een mooie plek om te exposeren, er komen veel mensen binnen, dus de foto’s worden veel bekeken. Voor Fytac is het mooi omdat zij regelmatig iets nieuws aan de wand krijgen, wat ook nog eens uniek is.

Tijdens de openingstijden kunt u de foto’s bij Fytac bekijken. Fytac is gevestigd aan de Pr. Julianastraat 2 te Genemuiden. Meer over Fytac op www.fytac.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500