Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roos Beens wint in IJsselmuiden

Geplaatst op: 11 oktober 2015

Afgelopen weekend en vorig weekend wonnen leden van de Zwartewaterruiters prijzen op verschillende wedstrijden. Roos Beens won de eerste prijs in IJsselmuiden. Maud van Rees en Alène Roeland waren in de top drie te vinden in Ruinerwold en Wezep.

Op zaterdag 3 oktober jl. reisde Roos Beens af naar een springwedstrijd in IJsselmuiden. Met haar pony Calinka ging zij van start in de klasse B categorie D. De combinatie reed een nette en foutloze ronde en won hiermee de eerste prijs. ’s Avonds werd er teamspringen georganiseerd. Roos Beens behaalde samen met Anne-jet Harms en Fleur Oosting de eerste prijs in het eerste parcours en in de finale won het team de vierde prijs.

Maud van Rees viel afgelopen zaterdag in de prijzen op een dressuurwedstrijd in Ruinerwold. In de klasse B categorie D reed zij met haar pony Warenzo een nette proef en kreeg van de jury 189 punten. Deze score was goed voor de derde prijs. In de tweede proef nam de combinatie een mooie winstpunt mee naar huis met 184 punten.

In Wezep was Alène Roeland succesvol in de hoge klasse Z. Met haar paard Anouk reed zij een goed parcours en mocht hiermee de derde prijs in ontvangst nemen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500