Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw in Genemuiden: outletstore aan de Drecht

Geplaatst op: 20 oktober 2015

Altijd een mooie dag om een winkel te openen: de outletstore in het pand Drecht 1 is sinds de biestemerk nieuw in het winkelbeeld van Genemuiden. En de deur was nog niet open of de eerste producten werden al verkocht. De houten loopfietsen bleken in trek.
Het was hard werken voor de ondernemers, zegt Arjan Beens. “We hebben pas heel recent de sleutel gekregen, maar een biestemerk laat je natuurlijk niet links liggen. We wilden heel graag vandaag open. Onze focus ligt op houten producten, maar voorlopig verkopen we ook onder meer ander speelgoed.”
De ondernemers van HoldOn Projects zijn echter bekend van de houten producten, waarvoor ze onder meer de website www.printjehout.nl hebben. “Daar zijn we in 2013 mee begonnen. Prestige print twee keer in de week onze bestellingen. Dat loopt heel goed. Wij willen nog meer houten producten aanbieden en daarvoor gaat binnenkort een nieuwe webshop open. De verkoop doen we dan vanaf de Drecht”, legt Beens uit.
Tot die tijd is de winkel op vrijdag en zaterdag alvast open. “Het is experimenteren, kijken hoe het hier loopt. Wij verwachten veel van de houten loopfietsen, waarop mensen hun eigen naam kunnen printen. Ook hebben we bijvoorbeeld picknicktafels met spelletjes daarop geprint en opbergkisten. Overal kan een eigen naam of afbeelding op. De vraag naar dat soort materialen is groot.”
De outletstore wil verrassend blijven voor klanten. Daarom zijn er steeds wisselende collecties. Tijdens de biestemerk is de zaak de hele dag open.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500