Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weinig plezier van rijbewijs

Geplaatst op: 20 oktober 2015

Een 19-jarige Genemuidenaar heeft weinig plezier van zijn net behaalde rijbewijs. Hij had blijkbaar tijdens theorie niet goed opgelet en dronk daardoor meer dan is toegestaan. Daardoor mocht hij zijn papiertje weer inleveren, overigens nog voordat hij het document bij het gemeentehuis had opgehaald, zo laat een agent op twitter weten. Ook bij een ongeval op de Groene Steeg was vanochtend drank in het spel. Een bromfietser ging daar onderuit en had ook teveel alcohol achter de kiezen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Weinig plezier van rijbewijs

  1. Jan van dijk schreef:

    Dit is zijn tweede keer al drank op !! de brommer en nu de auto

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500