Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wie nog zalm wil….

Geplaatst op: 20 oktober 2015

“Als je nog zalm wilt, moet je snel zijn…”, lacht Wout van Olst op de bovenverdieping van ’t Olde Staduus. Daar verzorgt Woord & Daad voor het tweede jaar verkoop van artikelen en er wordt koffie met veel lekkers aangeboden. “Voorheen zaten we in het Hervormd Wijkgebouw, maar dat kan nu niet meer. En eigenlijk zitten we hier nog beter: lekker dichtbij de markt”, aldus Van Olst.
Voorheen waren er wel meer goede doelen in het wijkgebouw. Buiten Woord & Daad is nu alleen NPV present. Rond half elf was het meer dan gezellig druk in ’t Olde Staduus. “Rond koffietijd komen de mensen altijd. Dan eten ze hier wat lekkers”, aldus Van Olst, en hij wijst nog een keer op de zalm. “Die gaat altijd snel. Het is dan ook om je vingers bij af te likken…”
_MG_5752

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500