Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Regiobank nog net niet echt open

Geplaatst op: 20 oktober 2015

Rode ballonnen en een loper van dezelfde kleur voor de deur. “Welkom bij Regiobank”, staat er op een bord. En toch is de Regiobank van Boudesteijn & Partners nog niet echt open. “Dat hadden we wel gehoopt, maar we zitten liever de komende jaren in een kantoor waar alles goed werkt dan dat je zaken nu afraffelt”, vertelt Ingeborg Boudesteijn bij binnenkomst.
Slager Van Ingen bezorgt net de snert, en Max van Leeuwen vult de eerste kop al voor bezoekers. “We hebben geen idee hoeveel belangstelling er vandaag is, maar mensen kunnen binnenkomen voor koffie, snert, een hapje en een cadeautje”, vertelt Boudesteijn.
De medewerkers kijken uit naar de verhuizing naar het centrum van Genemuiden. Ze komen in ieder geval in een prachtig pand, zo laat een snelle rondleiding zien. Leuk om even te kijken tijdens de biestemerk!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500