Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cotap zorgt voor topdrukte in Tapijtmuseum

Geplaatst op: 22 oktober 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Groothandel in vloeren”: zo is Cotap al jaren bekend en nu het bedrijf 75 jaar bestaat
zijn alle zakenrelaties uitgenodigd om dit in Genemuiden met de directie en werknemers van het bedrijf te vieren. Het feestprogramma begint in het Tapijtmuseum in Genemuiden waar de gasten van Cotap informatie krijgen over de geschiedenis van de Genemuider vloerbedekkingsindustrie en dus ook over het ontstaan van Cotap. Dit levert voor het muse-um een drukke tijd op , want naast de “normale” groepen komen er meer dan dertig groe-pen van Cotap op bezoek. De vrijwillig(st)ers van het Tapijtmuseum die koffie met gebak en demonstraties verzorgen en de medewerkers van Cotap die de gasten begeleiden, zorgen er voor dat voor elke groep het jubileumfeest van Cotap een geweldige start krijgt in het Tapijtmuseum.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500