Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weer volop prijs voor Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 25 oktober 2015

Afgelopen week reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar verschillende wedstrijden in IJsselmuiden, Wezep, Hardenberg en Hellendoorn. De dressuur- en springamazones waren erg succesvol. Tessa ten Klooster en Louanne Eenkhoorn behaalden twee maal de eerste prijs.
Tessa ten Klooster ging met haar pony Troy van start op de Maarle in IJsselmuiden. In de klasse B categorie C reed zij twee mooie proeven. Van de jury kreeg zij een hoge score van 201 en 203 punten. Met dit resultaat nam zij twee maal de eerste prijs mee naar huis. In de klasse B categorie D/E reed Jenayla Roeland een goede proef met haar nieuwe pony Dex. Met 189 punten reed zij naar de derde prijs. Briëtt Breman zette met haar pony Krista een mooie proef neer in de klasse L1. Van de jury kreeg zij 201 punten en won de eerste prijs.
Louanne Eenkhoorn reisde op donderdag 22 oktober jl. af naar een wedstrijd in Wezep. Met Clinton kwam zij aan start in de klasse M2. De combinatie reed twee goede proeven en met 196 en 193 punten wonnen zij twee maal de tweede prijs. Vrijdag kwam deze combinatie aan start tijdens de Maarle in IJsselmuiden. Hier deden ze er nog een schepje bovenop en namen met 197 en 203 punten twee maal de eerste prijs mee naar huis. Jenine Altena reed twee mooie proeven met Viva Viënto in de klasse M1. Hiermee wonnen zij de tweede en derde prijs met 195 en 186 punten. Dian Kisteman reed met Whistler naar 190 punten in de klasse L2 en mocht hiermee de derde prijs in ontvangst nemen. Erika Henniphof zette haar succes van vorige week voort. Met Enouk reed zij in de klasse B twee goede proeven en werd door de jury beloond met hoge scores van 202 en 204 punten en een derde en tweede prijs.
Giovanna Slurink maakte met Dievittorio een succesvol M2 debuut tijdens de eerste wedstrijd van het Gulden Spoor Bokaal 2015 in Hardenberg. De combinatie reed een goede proef en mocht met 188 punten de tweede prijs in ontvangst nemen.
Tijdens een springwedstrijd in Hellendoorn ging Jenayla Roeland van start met haar pony King of the Disco. In de klasse L reed zij een foutloos parcours en nam de achtste prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500