Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeentebelangen wil snelle oplossing voor zwembaden

Geplaatst op: 29 oktober 2015

De Stichting Zwembaden Zwartewaterland krijgt een week langer de tijd om te reageren op het laatste voorstel van de gemeente. Dat meldde wethouder Visserman donderdag aan de gemeenteraad. Aanvankelijk moest SZZ voor 1 november reageren. De stichting wil meer geld zien van de gemeente, maar die ziet dat niet zitten.
Roel Withaar van Gemeentebelangen riep Visserman donderdag op om zo snel mogelijk rond de tafel te gaan zitten en de kwestie op te lossen. “Nu wordt de zaak uitgevochten in de plaatselijke media”, aldus Withaar. “Of het nou om 28.000 of 40.000 euro gaat…het is een peulenschil. Ga in gesprek met voorzitter Huls, een oud-collega en een integer mens.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500