Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gemeente onderzoekt overdracht stedelijk water

Geplaatst op: 30 oktober 2015

De gemeente Zwartewaterland onderzoekt de mogelijkheden om het stedelijk water over te dragen aan het waterschap. Dat is momenteel een landelijke trend. “Wij kijken altijd hoe we de kosten voor onze inwoners zo laag mogelijk kunnen houden, maar willen goed de kosten en baten in kaart brengen”, aldus wethouder Visserman op vragen van het CDA. Die partij wijst erop dat de gemeente de laatste jaren flink investeerde in het stedelijk water. “Geven we dat nou niet zomaar weg?”, vraagt fractievoorzitter Bosma zich af. Volgens Visserman kijkt de gemeente goed wat de meest goedkope manier van beheer is voordat er een besluit valt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500