Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rutger schaatst in nieuw rubberen schaatspak

Geplaatst op: 9 november 2015

Zaterdagavond reden leden van STG de Eendracht uit Genemuiden hun tweede langebaan clubwedstrijd in Dronten. Samen met andere schaatsverenigingen en de selectierijders van regio Gelderland en Utrecht maakten ze er een mooie strijd van. Er werden veel persoonlijke records gereden op de baan van Leisureworld, in alle leeftijdscategorieën werden er verschillende afstanden gereden.
KWF kankerbestrijding rijder Rutger Eenkhoorn stond deze avond aan de start in een nieuw gekregen rubberen schaatspak, wat zeer effectief werkte. Hij reed twee persoonlijke records, een op de 500 en een op de 1500 meter. Het vervoer was weer prima verzorgd door autobedrijf Breman. Ondanks dat hij herstellende is van een kleineknie blessure staat hij volgende week aan de start voor de eerste marathonwedstrijd in Deventer.

Goede doelen rijder

Rutger zet zich in voor KWF kankerbestrijding, hij wordt daarbij ondersteund door verschillende bedrijven.
Door de nationale en Internationale contacten via sociale media als LinkedIn, Facebookpagina rutgeronskates, Instagram rutgeronskates en Twitter rutgeronskates wordt er inmiddels achter de schermen gewerkt om zijn website professioneel te vernieuwen, zodat hij zich met KWF en zijn sponsors nog beter kan presenteren.
De teller voor dit seizoen staat nu op € 240,-, aan het einde van het schaatsseizoen wordt de totale opbrengst officieel overhandigd aan een vertegenwoordiger van KWF kankerbestrijding. Bedrijven die Rutger willen steunen door een advertentie te plaatsen op de nieuwe site zijn natuurlijk hartelijk welkom. “Op deze unieke wijze in de jeugd schaatssport, proberen we KWF, de schaatssport, ondernemers en de gemeente te promoten.”

www.rutgeronskates.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500