Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ex-inbrekers geeft tips aan woningbezitters

Geplaatst op: 17 november 2015

Maandag 7 december organiseert de gemeente Zwartewaterland in Sluuspoort in Zwartsluis een informatiebijeenkomst over woninginbraak- en woningbrandpreventie. Tijdens de bijeenkomst worden praktische tips gegeven door ex-inbreker, politie en brandweer. Het programma start om 19:00 uur.

Wanneer de dagen korter worden neemt het aantal woninginbraken toe. Om de veiligheid in en rondom het huis te vergroten organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst geven een ex-inbreker, politie en brandweer praktische preventietips voor inbraak- en brandpreventie. Er worden foto’s getoond, gemaakt in de gemeente, met inbraakgevoelige situaties. Na afloop is er een preventiemarkt waar plaatselijke ondernemers hun preventieproducten aanbieden.

Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig. Meer informatie over de bijeenkomst is te vinden op de gemeentelijke website van Zwartewaterland.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500