Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marinus buigt zich over kleurplaten Vogellust

Geplaatst op: 19 november 2015

Daar waar vijf keurmeesters van Vogellust de hele woensdag nodig hadden om de 310 vogels te jureren doet Marinus Burgmeijer het in zijn eentje. De plaatselijke natuurschilder was bereid de bijna driehonderd kleurplaten, die Vogellust traditioneel bij de plaatselijke scholen brengt, te beoordelen en zal de mooiste exemplaren per groep per school uitkiezen.
De prijswinnaars worden later bekend gemaakt via de plaatselijke digitale media en zij kunnen hun prijzen ophalen tijdens de openeningsuren van de tentoonstelling van Vogellust in d’ Overtoom. Alle kleurplaten worden tijdens de show opgehangen en zo ontstaat er een hele decoratieve wand met vogels met de meest uiteenlopende variatie aan kleuren

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500