Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bakker na bijna twintig jaar gestopt bij ijsbaan

Geplaatst op: 22 november 2015

Bart Bakker, al sinds 1998 secretaris van de Volksijsbaan, is afgelopen donderdag tijdens de ledenvergadering officieel gestopt als secretaris. Bart gaf een tijd geleden al aan dat door zijn leeftijd (70) en zijn slecht functionerende ogen het lezen steeds moeilijker werd.
Bart schreef alle de notulen traditiegetrouw handmatig in een boek en las de notulen van eerdere vergaderingen aan alle aanwezigen voor tijdens de vergadering.
Na een toespraak met een paar mooie anekdotes van Bart door voorzitter Jan Last werd Bart Bakker bedankt voor zijn jaren trouwe dienst en benoemd tot lid van verdienste. De functie van Bart Bakker is overgenomen door Bertjan van der Steeg. Bertjan werd in de ledenvergadering door een meerderheid van de leden gekozen.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500