Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goede start zangseizoen mannenkoor Harpe Davids

Geplaatst op: 27 november 2015

Mannenkoor Harpe Davids is het seizoen 2015 – 2016 met een goede start begonnen! Bij de openingsavond in september jongstleden schreven zich veel nieuwe leden in. Een prachtige uitvoering in de Joriskerk te Amersfoort op zaterdagavond 31 oktober, samen met het bekende jongerenkoor ‘Jigdaljahu’, had een enthousiasmerend effect op de meegereisde belangstellenden; zij gaven zich spontaan op om mee te zingen in een van de zangpartijen van Harpe Davids. Genemuiden zingt graag; de tapijtstad telt diverse koren. Mannenkoor Harpe Davids is hier een gewaardeerd onderdeel van. Goede voornemens voor het jaar 2016? Gewoon aanmelden als lid van Harpe Davids!

De komende weken wordt er druk gerepeteerd en geoefend voor twee kerstconcerten: op DV vrijdag 11 december in de Grote Kerk te Hasselt (aanvang 20.00 uur) met mannenkoor ‘Jeduthun’ uit Amersfoort en DV dinsdag 22 december in de Hervormde Kerk te Beekbergen met medewerking van jongerenkoor ‘Laudate Deum’ uit Apeldoorn.

In de decembermaand is de samenzang en bovemstemcd ‘God de HEER’ regeert’ verkrijgbaar voor € 12,50 in plaats van € 15.00! Een passend eindejaarsgeschenk voor 2015.

Voor het jaar Anno Domini 2016 staan diverse uitvoeringen op het programma. Op zaterdag 30 januari reist Harpe Davids af naar Friesland waar zij in de Christelijke Gereformeerde Kerk te Damwoude een zangavond hoopt te beleggen. Op 4 maart 2016 een Psalmzangavond in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente te Genemuiden met medewerking van mannenkoor ‘Salvatori’ uit Nunspeet. Vrijdag 18 maart hoopt Harpe Davids haar traditionele uitvoering te verzorgen in de schitterende Jacobijnenkerk te Leeuwarden, ten bate van het evangelisatiewerk in de Friese hoofdstad

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500