Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstmarkt in de Driester

Geplaatst op: 27 november 2015

Zaterdag 12 december is er een kerstmarkt in en bij ‘de Driester’ aan de Kamperzeedijk. Een markt met meer dan 25 kraamhouders. Zeven verenigingen halen al hun creativiteit uit de kast om hun ‘kas te spekken’ of om een goed doel te steunen. Verder komen plaatselijke ondernemers o.a. een slager, bakker, groenteboer, enz. om hun koopwaar aan te bieden.

Er is een groot en gevarieerd aanbod van o.a. streekproducten, groente, snoep, kaarten, kunst, vogeltaarten, bloemen, sokken, sjaals, advocaat, foto’s, enz. Ook kunt u een hapje blijven eten, snert, hamburger enz. Voor de jeugd zijn er een paar workshops. Om ± 13:15 uur komt het kinderkoor ‘de Driesterretjes’ een aantal liedjes voor ons zingen en een familiekoor zal om ± 14:30 enkele liederen ten gehore brengen. Zo als u ziet een veelzijdige en heel gezellige kerstmarkt. Dus iedereen is van harte welkom van 11.00uur tot 16.30uur in ‘de Driester’.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500