Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Remise en verlies voor jonge tafeltennissers

Geplaatst op: 28 november 2015

Beide jeugdteams van tafeltennisvereniging GTC speelden afgelopen zaterdag in d’Overtoom hun laatste competitiewedstrijd van het najaarsseizoen. Er werden weer vele heel spannende sets gespeeld. Het eerste team wist tegen de jeugd uit Dronten 4 punten binnen te halen.

Xander en David wisten beide een wedstrijd te winnen van een op papier beduidend sterkere speler. Dit betekent hun grote progressie in de loop van dit seizoen. Rafaël behaalde heel knap weer 2 overwinningen. Hij bewees hiermee weer zijn grote waarde voor zijn team. Het tweede team sloot het seizoen af met een gelijkspel. Annerieke en Maureen wonnen heel knap 2 van de 3 wedstrijden. Remmelt behaalde 1 overwinning en moest in 2 wedstrijden met viersetters de winst aan zijn tegenstander laten.

 

Jeugd

4e klasse GTC2j – TTV Zwolle 4        :  5 – 5

Remmelt Beens             1

Annerieke Visscher        2

Maureen van Dieren      2

 

5e klasse GTC1j – Dronten ’74 1      :   4 – 6

David van Dijk               1

Xander Oudenaarden     1

Rafaël Oudenaarden      2

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500