Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De wind waait door de bomen…

Geplaatst op: 4 december 2015

Op het hoogtepunt van het sinterklaasfeest morgen zal het voor de Sint moeilijk zijn om zich staande te houden op de daken van Genemuiden. Het is een dag met veel bewolking maar het blijft overwegend droog. Wel neemt de wind geleidelijk meer toe vanuit het zuidwesten tot een vrij krachtige wind een windkracht 5 soms 6.

In het noordwesten van Nederland krijgen ze te maken met een stormachtige wind een windkracht 8. De temperatuur is vrij zacht voor de tijd van het jaar, het zal morgen rond de 10 graden zijn. ’s Avonds zal de temperatuur nauwelijks dalen. Zondag staat er een vrij krachtige wind die pas halverwege dag afzwakt naar een windkracht 4, wel kan er af en toe wat lichte regen vallen. De temperatuur blijft ongeveer hetzelfde zijn als zaterdag.

Voorlopig houden we dit zachte weer met af en toe regen, afgewisseld met droge perioden waar de zon ook te zien is. Van wintersweer is voorlopig nog geen sprake.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500