Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lieke Pleijsier wint een iPad Air

Geplaatst op: 4 december 2015

Foto Pieter Polman

“Echt?”, vraagt Lieke Pleijsier vrijdagmiddag met ongeloof in haar stem. Ze zit in het kantoor van JobTrans en hoort dat ze een iPad Air heeft gewonnen en dat overkomt haar logischerwijs niet elke dag. Met negentien andere rijcursisten dong ze mee naar de fraaie prijs.

JobTrans verwierf de laatste jaren grote bekendheid met bedrijfsopleidingen en rijtrainingen. Sinds kort rijdt er ook een lesauto rond waarin particulieren hun B-rijbewijs kunnen behalen. “En daarmee gaat het heel goed. We zitten al op 32 aanmeldingen. Daar zijn we heel blij mee”, vertelt Jos Aanstoots van JobTrans over de nieuwe activiteit van het bedrijf.

De eerste twintig cursisten wisten dat ze meedongen naar een leuke prijs. Zij waren vrijdag op kantoor uitgenodigd voor een verloting. Onder het genot van een hapje en drankje moesten ze hun naam op een briefje schrijven en die in een pot stoppen. Daaruit werd vervolgens de winnende naam getrokken en dat was dus Lieke Pleijsier.

De anderen gingen nog naar huis met een cadeaubon van 45,25 euro. Goed voor één gratis les voor een bekende.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500