Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Snelvliegers huldigen de kampioenen

Geplaatst op: 4 december 2015

De leden van PV De Snelvliegers hebben het vliegseizoen 2015 afgesloten tijdens een gezellige avond. Rond 20.00 uur werden de aanwezigen hartelijk welkom geheten door de voorzitter Harm Bergman.
Harm droeg het denkbeeldige stokje na zijn opening over aan Harm Post. Harm heeft gedurende de avond een paar films vertoond over oud Genemuiden o.a. over 700-jaar stad. Deze films werden aandachtig bekeken en regelmatig hoorde je “daar hem je hem/haar ook nog”.
Tussen het draaien van de films door kwamen de officiële zaken aan de beurt. Dhr. G. Visscher werd samen met zijn vrouw gehuldigd voor zijn 40 jarig lidmaatschap. Hoewel hij niet meer actief is al duivenmelker heeft hij tot op heden nog steeds een administratieve taak. Ook de dames die het clubgebouw geboend hadden werden hartelijk bedankt en voorzien van een leuke gift.
Als verrassing werden de liefhebbers die dit jaar een vermelding op teletekst behaald hadden ook nog gehuldigd voor hun prestatie. Als afsluiting van het officiële gedeelte werden de kampioenen gehuldigd van het vliegseizoen 2015. Vanaf heden staan alle leden weer gelijk en dient een ieder zijn duiven weer opnieuw voor te bereiden voor het nieuwe seizoen 2016.
Alle eindstanden van de kampioenschappen kunt u vinden op de website: www.snelvliegers.nl
Het winterprogramma van PV De Snelvliegers zal vervolgd worden op zaterdag 12 en 19 december. ’s Ochtends zullen dan de leden hun mooiste duiven inzetten om deze door een deskundige te laten keuren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500