Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rommelige winst voor DEK-waterpolo

Geplaatst op: 12 december 2015

De heren waterpoloërs van DEK wonnen zaterdag de streekderby tegen het zesde team van Swol 1894 uit Zwolle. Ze begonnen goed met drie scores van Wim Visscher. Door een niet goed afgeronde aanval van DEK wist Swol in de tegenaanval een doelpunt te scoren.

Het 2de partje ging er veel fout aan de kant van DEK. Men zag elkaar niet, zodat kansen niet goed werden benut, zoals bij een man–meer-situatie. Dinand van Dijk wist wel een doelpunt te scoren voor DEK. Het 3de partje was nog steeds erg rommelig aan de kant van DEK. Soms wisten de heren van Swol intimiderend over te komen door bij een vrije bal een speler van DEK uit balans te halen. Toch wist DEK 4x te scoren. Het 4de partje werd er beter gespeeld door DEK en waren er meer kansen. In dit partje is er 1 doelpunt gescoord uit de hand van Frank Beens.

Dankzij deze rommelige overwinning op de Swol 1894 6 blijft DEK koploper in de competitie.

Eindstand DEK H1 – Swol 1894 H6: 9-4 (3-1, 1-1, 4-2, 1-0)

Doelpunten;

  • Wim Visscher 3x
  • Frank Beens 3x

  • Dinand van Dijk 2x

  • Ruben Beens 1x

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500