Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jubilea aan einde ‘goed jaar’ voor Edel Group

Geplaatst op: 21 december 2015

Er was veel te vieren tijdens de jaarlijkse eindejaarsbijeenkomst van Edel Group: twee medewerkers vierden hun 25-jarig jubileum en ook drie commissarissen werden bedankt voor hun inzet.  

Edel Group heeft een goed jaar achter de rug en dit werd gevierd onder het genot van een hapje en een drankje afgelopen vrijdag. Tijdens deze eindejaarsbijeenkomst werden jubilarissen Erik Heetebrij en Hein Klein gehuldigd en bedankt voor hun inzet: beide heren zijn dit jaar maar liefst 25 jaar in dienst bij Edel. De jubilarissen ontvingen onder dankzegging van directie en MT een bos bloemen en het jubilarisbeeld, gemaakt door kunstenares Amanda van ’t Noordende.

Naast de viering van de jubilarissen werden ook de drie commissarissen, de heren de Lange en de heer Marsman, bedankt voor hun jarenlange inzet. Er werd door de directie stilgestaan bij de lange geschiedenis van Edel en de belangrijke rol die de heren de afgelopen jaren hebben gespeeld. Onder dankzegging van directie en MT ontvingen de heren een bos bloemen en een kerstgeschenk.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500