Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Letterlijk en figuurlijk knallend jubileum voor Herman de Haan

Geplaatst op: 21 december 2015

Herman de Vuurwerk verkoopt dit jaar voor het tiende jaar op rij consumenten vuurwerk. Dit wordt gevierd met knallende jubileum aanbiedingen, kortingen en veel gratis vuurwerk. De afgelopen jaren onderscheidt Herman de Haan Vuurwerk zich met een breed uitgeselecteerd assortiment en echte vuurwerkspecialisten die alles van vuurwerk afweten.

“Ons assortiment biedt zowel voor de jeugd als voor een vuurwerkliefhebber voldoende knalplezier. Er komen zelfs consumenten buiten Zwartewaterland vuurwerk kopen bij Herman de Haan, zoals Urk, Sneek en zelfs Zeist! Hot items zijn uiteraard de kanonslagen, grondbloemen en de thunderking jumbo box die dit jaar voor een super lage prijs aangeboden worden! Ook de zogenoemde cakeboxen zijn erg intrek, vooral exclusieve Garden Party cakeboxen doen het erg goed”, aldus de Genemuider ondernemer.

Herman de Haan Vuurwerk is ook aangesloten bij Vuurwerkcheck. Een keurmerk voor een vuurwerk verkooppunt waar je kwalitatief consumenten vuurwerk kunt kopen en waar je verzekerd bent van het juiste advies. Deze winkels dienen verplicht een gecertificeerd verkoper te hebben, uiteraard heeft Herman de Haan Vuurwerk daar 2 van!  De verkopers kunnen u adviseren voor de juiste keuze maar hebben ook aandacht voor het veilig afsteken van vuurwerk.

Tot 28 december heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de speciale voorverkoopprijzen en extra aanbiedingen op www.hermandehaanvuurwerk.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500