Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volkskerstzang in de hervormde kerk

Geplaatst op: 21 december 2015

Onder het thema “Een alleszeggende Naam ?!” organiseert de evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente in Genemuiden de traditionele Volkskerstzang op DV Donderdag 24 december LET OP! 20:30 uur (niet om 21:00 uur in tegenstelling tot voorgaande jaren), in de Hervormde Kerk, Kerkplein.

Ook dit jaar zal Hasselts Fanfare weer haar medewerking verlenen evenals organist de heer A. Booi. Dhr. L. Van Dieren zal stilstaan bij het thema: “Een alleszeggende Naam ?!”. Wethouder D. Visserman zal de schriftlezing verzorgen. Het zingen van de vele traditionele kerstliederen zal afgewisseld worden met een muzikaal intermezzo. Het belooft weer een bijzondere Volkskerstzang te worden zo aan de vooravond van Kerst. Een ieder is van harte welkom om deze Volkskerstzang bij te wonen. Ook als u niet regelmatig in een kerk komt, staan de deuren voor u open!

Kerstzang op 2e Kerstdag in Genemuiden

De Hervormde gemeente van Genemuiden kent het gebruik op de tweede feestdagen een zangbijeenkomst te organiseren. Ook op de 2e Kerstdag zal daarom de Hervormde kerk haar deuren openzetten om iedere zangliefhebber naar binnen te lokken. De muzikale leiding van de kerstzang is deze ochtend in handen van de muziekgroep. De meditatie met het thema “Gaan in vrede” wordt verzorgd door Dhr. J.D. Scherphof. De kerstzang begint om 9:30 uur in de Hervormde kerk, Kerkplein. U/jij bent van harte welkom!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500