Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorlichtingsavond over jongerenreis naar Roemenië

Geplaatst op: 14 januari 2016

De Hervormde gemeente te Genemuiden organiseert dit jaar weer een diaconale jongerenreis naar Roemenie. “We verblijven in Oradea en Osorhei, bij onze zustergemeente onder leiding van dominee Visky. Het is de bedoeling om daar activiteiten voor kinderen te organiseren, en om een aantal klusprojecten op te pakken.

Ben jij 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om bijvoorbeeld een VBK te organiseren, of steek je liever de handen uit de mouwen bij het klusteam? Dan is deze reis echt iets voor jou! Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning!”

De reis zal`plaats vinden van D.V. donderdag 14 juli t/m dinsdag 26 juli 2016. De kosten voor deze reis zijn € 475,-.

Op donderdag 21 januari a.s. wordt er een informatiebijeenkomst gehouden over de reis. Tijdens deze avond laten we een presentatie over de reis en alles wat hierbij komt kijken. Heb je dus interesse, kom naar deze avond! Tijdens deze avond kun je je ook opgeven voor de reis. We beginnen om 19.30 uur in het Hervormd Centrum.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500