Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nederland Zingt in Hasselt

Geplaatst op: 19 januari 2016

Op dinsdag 16 februari neemt de Evangelische Omroep het programma Nederland Zingt op in de St Stephanuskerk in Hasselt. Aan deze opname werken bijzondere koren mee waaronder het Chr. Mannenkoor ’t Harde o.l.v. Henk van der Maten en het Barok Consort o.l.v. Gerard de Wit. Martin Zonneberg bespeelt het orgel en de samenzangleiding is in handen Henk van der Maten. De EO nodigt iedereen van harte uit om mee te komen zingen. Gratis kaarten zijn te bestellen via www.nederlandzingt.nl.

Delen van de opnames zijn het hele jaar door te zien in de uitzendingen van Nederland Zingt en Nederland Zingt op Zondag. In deze programma’s, die honderdduizenden Nederlanders bekijken en beluisteren, staat het geestelijke lied centraal. De liederen gaan over wat God heeft gedaan en gaat doen. Liederen van gelovige mensen in bijna alle omstandigheden van het leven. Ze worden gezongen op blijde dagen, maar ook in periodes van rouw.

Gegevens

De EO hoopt op veel enthousiaste mensen die meezingen in de samenzang op dinsdag 16 februari. De aanvang is 19.45 uur. Vanaf 18.45 uur zijn de deuren open. In verband met de opnames dienen bezoekers vóór 19.30 uur aanwezig te zijn. Meer informatie is te vinden op www.nederlandzingt.nl.

Gratis aanmelden

De toegang voor deze avond is gratis. Aanmelden kan via eo.nl/nederlandzingt of tijdens kantooruren via telefoonnummer: 035 6474645. Bezoekers ontvangen bij de ingang een programmaboekje.

Nederland Zingt, iedere zaterdagavond, 19.00 uur, NPO 2. Nederland Zingt op Zondag, iedere zondagmorgen 9.05 uur NPO 2.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500