Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Janine Beens geeft concert in Sint Jansklooster

Geplaatst op: 1 februari 2016

Op zaterdag 13 februari treedt zangeres Janine Beens samen met pianist Jan Willem van Delft op in Podium Lokaal in Sint Jansklooster. Elkaar ontmoeten, mooie muziek, nieuwe muziek, poëzie, verhalen uitwisselen, gezellig met elkaar een drankje doen: dat zijn de ingrediënten voor het concert in het huiselijke Podium Lokaal!

Sinds de zomer van 2015 worden hier door Barbara Lok en haar man Oscar Cheizoo concerten georganiseerd. Zo verwelkomden zij Bertolf en Ralph van Manen en staan Elske deWall en Lenny Kuhr voor komend voorjaar op de planning. In hun studio aan de Kloosterweg ontvangen zij gasten voor concerten in een gemoedelijke en huiselijke sfeer.

Janine Beens bracht de afgelopen jaren verschillende albums uit en won een Zilveren Duif Award voor haar debuutalbum. Deze singer- songwriter mixt pop, jazz en folk om er swingende up-tempo muziek en intieme luisterliedjes van te maken. Janine’s liefde voor muziek, liefde voor verhalen én liefde voor poëzie komen allemaal aan bod op deze bijna-Valentijnsdag, zaterdag de 13e.

Aanvang: 20.30 uur

Adres: Kloosterweg 17, Sint Jansklooster

Voor meer informatie en kaarten ga je naar  www.podiumlokaal.nl of www.janine-music.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500