Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Erik Rotman blijft bij Sportclub

Geplaatst op: 16 februari 2016

Archief Helmich Lubberts

Erik Rotman speelt ook komend seizoen bij Sportclub Genemuiden. De onlangs dertig jaar geworden Kampenaar twijfelde of hij voetballen op een hoog niveau nog wel langer wilde combineren met zijn lange werkdagen.

Rotman dacht daarom na over een terugkeer naar zijn oude club DOS Kampen, maar hij heeft besloten dat hij Genemuiden toch trouw blijft. Ondertussen speelde de linksback met de fenomenale traptechniek al meer dan 250 wedstrijden voor Sportclub. Daarvoor zat hij een paar seizoenen bij de eerste selectie van toen nog FC Zwolle. Dat pikte hem op bij zijn jeugdliefde DOS Kampen.

Eerder maakte Sportclub Genemuiden al bekend dat ook Albert Flier en Mike van der Kooy volgend jaar op Sportpark de Wetering te zien zijn.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500