Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politiebureau Hasselt gesloten

Geplaatst op: 17 februari 2016

Vanaf 17 februari maakt het politieteam IJsselland-Noord gebruik van een politiesteunpunt in het gemeentehuis aan de Telvorenstraat in Hasselt. U kunt hier van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 12.30 uur aangifte doen of spreken met een politiemedewerker of uw wijkagent. Het politiebureau aan het Tijlswegje in Hasselt is vanaf nu gesloten.

Er is al eerder aangekondigd dat het politiebureau zou sluiten en dat er een steunpunt zou worden geopend  in het gemeentehuis. Het politiesteunpunt is op werkdagen geopend tussen 8.30 uur en 12.30 uur. In de centrale hal van het gemeentehuis kunt u zich melden door een bel bij het verwijsbordje “politie” in te drukken. Een medewerker van de politie zal u dan ontvangen. Het politiesteunpunt in Hasselt wordt gebruikt door het politieteam IJsselland-Noord. De hoofdlocaties van dit team zijn de politiebureaus in Kampen en Steenwijk.

Voor het doen van aangifte kunt u van tevoren altijd bellen met de politie. Via telefoonnummer 0900-8844 is op de locatie van uw voorkeur een afspraak in te plannen. Dit voorkomt onnodig wachten. Voor diverse zaken is het ook mogelijk om via internet aangifte of een melding te doen. Kijk op de website voor meer informatie! Wilt u uw wijkagent spreken? Neem via 0900-8844 of www.politie.nl contact met hem op om een afspraak te maken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500