Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe mijlpaal voor Albert Flier

Geplaatst op: 20 februari 2016

Foto Helmich Lubberts

Voorzitter Berend van Lente zet zaterdag voor het duel Sportclub Genemuiden -ACV doelman Albert Flier in het zonnetje. De keeper speelde onlangs tegen VVOG namelijk zijn 450e duel in het eerste van Sportclub Genemuiden. Dat is een bijzonderheid in het Nederlandse amateurvoetbal.

Flier kwam als jonge keeper bij Genemuiden en groeide uit tot een vaste waarde. Op een seizoen bij Be Quick ’28 na miste hij nauwelijks wedstrijden voor Sportclub. Hij pakte meerdere titels en bekers en was daarin vaak van groot belang.

Onlangs maakte Flier bekend dat hij nog minimaal een seizoen doorgaat in de hoofdmacht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500