Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stoepverkoop profiteert van meevallende weer

Geplaatst op: 20 februari 2016

Wie vrijdag de weersberichten bekeek, vreesde dat de Stoepverkoop volledig in het water zou vallen. Zaterdagochtend viel er echter geen drup regen en de beloofde harde wind was er ook niet. En dus viel de opkomst bij de Stoepverkoop in Genemuiden mee. Sterker nog: het was al vroeg druk in de Langestraat en omgeving.

Daar stond onder meer Alinda Visscher met verschillende producten. De opbrengst is voor een project in Roemenië. “Daar ga ik in de zomer voor de tweede keer heen en je moet vijfhonderd euro sponsorgeld meenemen. Vandaar dat ik van alles organiseer”, vertelt Visscher, die behoorlijk wat zelfgebakken koeken verkoopt.

Haar zus ging ook ooit naar Roemenië en toen iemand vertelde over het land, was ook Alinda om. Ze logeert komende zomer voor de tweede keer in een oud weeshuis en met andere jongeren gaat ze een dak van een gebouw repareren.

Verderop in de Langestraat verkoopt de nieuwe hobbywinkel, die in de zomer in de slagerij opent, al producten. Ook Nagelcenter Jerney is open voor belangstellenden. In t’ Olde Staduus vindt de zelfgemaakte advocaat van Tiny Altena gretig aftrek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500