Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe bijeenkomsten Leerhuis

Geplaatst op: 22 februari 2016

Creativiteit met verbeelden van teksten. Henk Tromop probeert deelnemers aan Leerhuis Zwartewaterland dit seizoen op drie avonden met verschillende invulling aan de hand van bijbel teksten en/of woorden te inspireren tot eigen creativiteit.

Zelf zegt Henk: “Het is sowieso geen schildercursus (enige kennis of ervaring hiervan is niet nodig)” en we gaan bij wijze van een inleiding eerst eenvoudig “iets” schilderen.

Door zelf te doen kun je ook zelf veel leren en ontdekken . Materialen wordt voor gezorgd, je mag natuurlijk zelf je spullen meenemen. De gedachten die je hebt kun je trachten te verbeelden door ze te schilderen, hierin kan een boodschap zitten. Aan de hand van enkele werkstukken wil Henk het ontstaan hiervan en het verhaal daarachter en zijn eigen ervaring daarmee aan u vertellen.

Denk a.u.b. niet: “ik kan dat toch niet”, of het is niks voor mij! Dan moet je waarschijnlijk juist wél komen, des te meer kans dat je verbaasd zult staan! Als je precies wilt weten en ervaren hoe zo’n avond gaat en hoe gezellig het is, dan zal je er toch bij moeten zijn”

LOCATIE: De Schakel – Genemuiden DATA: 25 februari 2016 , 10 en 17 maart 2016

AANVANG: 19.30 uur PRIJS:€ 15,00

Via de website van het Leerhuis kunt u zich inschrijven voor deze cursus. Ga de uitdaging aan!!

http://www.leerhuiszwartewaterland.nl/programma/woord-in-beeld/

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500