Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Projectavond op de Maarten Luther

Geplaatst op: 22 februari 2016

Nog drie dagen en dan is de projectavond op de Maarten Lutherschool. “De kinderen zijn al volop aan de slag om er iets heel moois van te maken. Ondanks dat het nu soms wel heel rommelig is, denk ik dat het resultaat heel mooi zal zijn”, belooft een leerkracht van de school.

“We willen iedereen uitnodigen om op donderdag 25 februari een kijkje te nemen. Het thema is: “Uit de kunst”. Ik zal niets meer verklappen, want u moet echt komen kijken! Er worden ook dit jaar weer puddingbroodjes en Deense krakelingen verkocht. De opbrengst hiervan is voor het schoolplein. Natuurlijk staat ook de koffie en limonade klaar en die is gratis. We hopen dat alle  kinderen er zijn en dat ze ook de familie en buren enz.. meenemen. De projectavond is van 18.30 uur tot 20.00 uur.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500