Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn presteert goed in Raalte

Geplaatst op: 6 maart 2016

Afgelopen weekend reisde dressuuramazone Louanne Eenkhoorn af naar een grote dressuurwedstrijd in Raalte. Hier behaalde zij een eerste prijs en een plaats in de finale.

Louanne Eenkhoorn en haar paard Clinton kwamen aan start in de hoge klasse Z1. Op vrijdag reed de combinatie twee proeven met een mooi resultaat. De eerste proef kreeg zij een score van 208 punten. Tijdens de tweede proef deed zij er nog een schepje boven op wat resulteerde in 218 punten en een eerste prijs. Met dit resultaat had de combinatie zich geplaatst voor de grote finale welke over de klassen Z1, Z2 en ZZ Licht werd gehouden. In de finale werd een kür op muziek gereden. Dit was voor Louanne Eenkhoorn en Clinton de eerste keer. De combinatie heeft een erg mooi resultaat neergezet door in de finale op de vierde plek te eindigen met een gemiddelde score van 63,38%.

Op donderdag 10 maart tot en met zaterdag 12 maart a.s. organiseert Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters hun jaarlijkse springwedstrijd Indoor Genemuiden voor pony’s. Op deze drie dagen gaan alle ponyruiters en amazones strijden voor een plekje in de grote finale welke op zaterdagmiddag gehouden zal worden. Na afloop van de finale zal de showrubriek “de Derby van Genemuiden” van start gaan. De ponyruiters zullen dan één parcours afleggen door twee verschillende wedstrijdhallen. Het beloofd een spannende strijd te worden en iedereen is uitgenodigd om een kijkje te komen nemen tijdens dit evenement!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500