Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweede techniektraining bij Ruutvoorn

Geplaatst op: 6 maart 2016

Ruutvoorn houdt vrijdag de tweede van vijf techniektrainingen. De eerste training was vorige maand een succes. Speel je eerste klasse of hoger, dan ben je aanstaande vrijdagavond van harte welkom in de Overtoom. De training zal starten om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

De dames van Ruutvoorn die zelf in de regiodivisie spelen kunnen met het oog op volgend seizoen nog wel versterking gebruiken. De ploeg is met zeven speelsters krap bezet. Naast een intensieve en vrijblijvende techniektraining kan deze dan ook gebruikt worden om eens kennis te maken.

Mocht je belangstelling hebben neem dan contact op met trainer/coach:

Gerry Smit de Vries tel: 06-10639852

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500