Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zang- en roofvogels bij d’ Olde Soldoat

Geplaatst op: 22 maart 2016

De zang van de lijster, de roep van ouders van koolmeesjes naar hun jongen, het gedrag van moeder merel bij haar nest. Het  alarmerende geluid  van  zangvogels als er plotseling een sperwer om het huis vliegt op jacht naar prooi.

Blijft de natuur u ook zo boeien. Dan bent u van harte uitgenodigd om aan de hand van mooie beelden en geluiden u wegwijs te laten maken omtrent uw zomergasten, die ’s morgens vroeg hun gratis concerten geven en
overdag uw tuin afspeuren naar voedsel. De heer Teunissen uit Diepenveen zal deze tweede lezing weer verzorgen, welke is georganiseerd door SCEG in samenwerking met Vogellust en de plaatselijke Weidevogelbeheergroep op woensdag 23 maart om 20.00 uur bij d’Olde Soldaot. U bent van harte welkom. Entree € 10,00 inclusief een kop koffie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500