Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw eigen krant Bonthuis Vaartjes

Geplaatst op: 25 maart 2016

Op zoek naar een woning in de regio Zwartewaterland / Steenwijkerland? Schrijf dan de NVM Open Huizen Dag van zaterdag 2 april in je agenda! “In navolging van het Open Huis van oktober 2015 brengen wij wederom een eigen krant met ons woningaanbod onder de aandacht. Een extra service naar onze opdrachtgevers en woningzoekenden”, aldus Bert Vaartjes. In de krant is een speciale rubriek voor de zakelijke zoeker. Huur en Verkoop van bedrijfspanden, kortom ‘Bonthuis Vaartjes (is) In Business’ Volgende week wordt de krant huis aan huis bezorgd.

 

Lees via deze link de krant

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500