Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdteams strijden voor de Deltioncup 2016

Geplaatst op: 23 april 2016

Onder goede weersomstandigheden traden zaterdag ochtend een kleine 20 teams aan om te strijden voor de felbegeerde Deltioncup 2016.  Dat vond plaats op sportpark De Wetering.

Met Champions Leaguespelertjes van CSV ’28, HHC Hardenberg en Sportclub Genemuiden, werd de strijd aangegaan op het hoofdveld van SC Genemuiden. Dat meedoen aan dit toernooi belangrijker was dan het winnen van, lieten de jeugdspelertjes op perfecte  wijze zien. SC Genemuiden won de beker,  maar dat was slechts bijzaak.  De organisatie bedankt dan ook het Deltion College uit Zwolle voor het mogelijk maken van dit toernooi en Postuma AGF uit IJsselmuiden voor het aanbieden van een gezonde hap in de vorm van appels, mandarijnen en bananen.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500