Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spanning rond Luiemotte stijgt

Geplaatst op: 24 april 2016

Foto Joke Veldman

Over enkele dagen is het weer 1 mei en zal de Stichting Vrienden van Oud Genemuiden de traditionele Luiemotte organiseren. Omdat 1 mei op zondag valt, wordt dit jaar de Luiemotte gehouden op maandag 2 mei. Onlangs is er in de lokale pers uitgebreid beschreven hoe een Luiemotte eruit moet zien en is aangegeven dat de regels wat zijn vereenvoudigd. Op de website www.oudgenemuiden.nl kun je zien hoe je een Luiemotte maakt.

Op de ochtend van 2 mei mogen de Luiemottes vanaf 7.00 uur vrij door Genemuiden trekken. Ze moeten zich om half 8 melden bij de controlepost die op het pleintje aan de Pr. Irenestraat staat, vóór tandartspraktijk Rooker. Rond kwart voor 8 verzamelen de Luiemottes zich op de Kaai, voor ’t Olde Staduus.
’s Avonds om zeven uur verzamelen de Luiemottes zich bij het Historisch Centrum Genemuiden. Verwacht wordt dat de deelnemers hierna met hun Luiemotte een rondgang maken door De Meente.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500