Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Toekomstig paardensporttalent toont zich

Geplaatst op: 24 april 2016

Afgelopen weekend organiseerde Hippisch Centrum Zwartewaterruiters een leuke spring- en dressuurwedstrijd voor hun toekomstige talenten. Alle combinaties konden hier hun prestaties aan familie en kennissen laten zien. Eerst werden er dressuurproeven gereden.

De gevorderde groep reed een proef met galop en de beginnende ruiters reden een proef zonder galop. Daarna werd er een parcours gesprongen. Er was een parcours opgezet en dat werd door iedereen goed gedaan. Na afloop kregen alle deelnemers een prijs.

Onderstaand de volledige uitslag van de dressuur:
Eerste prijzen waren er voor Willemijn van Dijk, Jasmijn Kwakkel, Maggy Pol, Anne-Marit Pelleboer en Marith Bekendam. Elke Merkus, Tineke Pleijsier, Maartje Kolk en Jeanine Jansen wonnen de tweede prijs. De derde prijzen gingen naar Loïs Talen, Marilaine Visscher en Manon Gerrits. Elisabeth Postma, Hester Bos en Rinske van de Berg wonnen de vierde prijs. Prijzen 5 tot en met 10 waren voor Emmalie Kalter, Romee van Dijk, Kristel Bekendam, Sylvana van Dijk, Jaimy van der Linde, Annerieke Beens, Alie van Rees en Marloes de Vries.
Bij het springen waren de volgende amazones succesvol:
Tineke Pleijsier, Manon Gerrits en Marith Bekendam namen de eerste prijs mee naar huis. De tweede prijzen gingen naar Marloes de Vries, Marilaine Visscher, Rinske van der Berg en Kristel Bekendam. Derde prijzen waren er voor Jasmijn Kwakkel, Jeanine Jansen, Annejet Visscher, Hester Bos en Dorieke Mulder. Elisabeth Postma, Maartje Kolk, Romee van Dijk en Alie van Rees wonnen de vierde prijs. Vijfde prijzen waren er voor Elke Markus, Maggy Pol, Anne-Marit Pelleboer en Jaimy van der Linde. Loïs Talen, Emmalie Kalter en Sylvana van Dijk wonnen de zesde prijs.
Foto’s van de combinaties en de prijsuitreiking zijn te vinden op www.zwartewaterruiters.nl!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500