Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uitvoerig programma op achtste Family Fair

Geplaatst op: 11 juni 2016

DV zaterdag 25 juni zal de Family Fair voor de 8e keer worden gehouden! Het thema voor de editie van de fair is deze keer 1-1-2. Er zijn allerlei dingen georganiseerd rondom dit thema.Er zullen shows gehouden worden met o.a. de brandweer die op zich al zeer de moeite waard zijn om de Family Fair te bezoeken!

Denk hierbij aan het uitknippen van een autowrak, een bal proberen te vinden in een met rook gevulde unit, spuitvoetbal, vlam in de pan blussen en een eigen stand met promotie- en preventiemiddelen.

Ook trekken de brandweerlieden soms zogenaamde OGS-pakken aan die dienen ter bescherming voor gevaarlijke stoffen. Opnieuw komt weer de antieke brandweerauto uit Oldebroek die ook rondjes door Genemuiden gaat maken.

Verder is er een presentatie van de politie en komt de stichting Wensambulance. Zij laten beiden iets zien over hun werk.

Ook aan de jeugd is ruimschoots gedacht. Er is weer een grote Jungle-stormbaan. De kleine kinderen kunnen weer spelen met de grote legoblokken. Er zijn ook een aantal spelen waarvan ze met een gekochte spellenkaart gebruik kunnen maken.

Bekijk Genemuiden ook eens vanuit een huifkar die deze dag weer z’n rondjes zal rijden.

Naast bovengenoemde activiteiten is er ook weer de gebruikelijke verkoping van allerlei waar.
Hieronder kunt u verstaan het grote aantal gevarieerde stands vanwelke de winkeliers uit het hele land hun waar aan de man brengen.
Dit betreft onder andere kleding voor jong en oud, boeken, sieraden, cadeauartikelen, aloë vera producten, muziek-cd’s, bloemen en planten, et cetera.
Ook is er weer de verkoop van eigengebakken producten, snoep, heerlijke slaatjes, advocaat, verse milkshakes, handwerkartikelen, speelgoed, gebak, puddingbroodjes, speculaas, suikerspin, fruit, kaas, ijs en nog veel meer waar die gretig aftrek zullen vinden. Op de beide leuk ingerichte koffiepleinen kunt u een bakje koffie drinken met wat lekkers erbij. Ook kunt u prima de lunch gebruiken op de fair. Denk hierbij aan heerlijke vis, patat en snacks, broodje hamburger, broodje gezond of pannenkoeken. Aan het einde van de dag, zo rond 15.30 uur, is er weer verkoop bij opbod en dit zal op een leuke manier gepresenteerd worden. Mocht er onverhoopt een klein ongeval gebeuren dan is er nabij de hoofdingang van de kerk een speciale EHBO-post ingericht.

De fair wordt gehouden van 10.00-16.00 uur en is weer gratis toegankelijk.
De locatie is net als vorig jaar op het kleine parkeerterrein voor het kerkgebouw en rondom de Bethelkerk zelf aan de Bereklauw 1 te Genemuiden.

Het gedeelte van de Bereklauw tussen de kerk en de kleine parkeerplaats zal ook dit jaar afgesloten worden.
De auto’s kunnen geparkeerd worden op het grote parkeerterrein, over de dijk aan de achterkant van de kerk, dit jaar voor het eerst ook op de nieuwe parkeerplaats aan de Koppel bij de ijsbaan. Verder in de straten in de naastgelegen wijken, maar op uitdrukkelijk verzoek van de burgerlijke gemeente niet in de wegbermen!! Fietsen kunnen gestald worden bij de Eben-Haëzerschool op de aangegeven plaatsen. Iedereen hartelijk welkom!!!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500