Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harms en Zwanepol rijden naar eerste plekken

Geplaatst op: 3 juli 2016

Afgelopen weekend reisden enkele Zwartewaterruiters af naar een springwedstrijd in Urk. Anne-jet Harms en Joel Zwanepol wonnen hier twee maal de eerste prijs. Janine Flier was op 28 juni jl. succesvol op een dressuurwedstrijd in Den Ham.

Anne-jet Harms kwam met haar pony Buddha To Buddha aan start in de klasse B categorie D. De combinatie sprong twee nette en foutloze rondes en de jury gaf haar 75,5 en 77,5 stijlpunt. Met dit resultaat won zij twee maal de eerste prijs. Maud van Rees kwam in dezelfde klasse aan start met haar pony Warenzo. De combinatie reed twee goede rondes en nam twee maal de derde prijs mee naar huis.

Joel Zwanepol sprong in de klasse L categorie D een snelle en foutloze ronde met zijn pony Papa Chico en legde hiermee beslag op de tweede prijs. In de hoge klasse M ging Joel Zwanepol van start met zijn pony Sunflower. De combinatie reed twee keer een snelle en foutloze ronde. Met dit resultaat liet hij de concurrentie achter hem en won twee maal de eerste prijs.

Sanne Kisteman sprong met Cinderella een nette en foutloze ronde in de klasse B. De combinatie kreeg van de jury 78,5 stijlpunt en nam de tweede prijs mee naar huis.

Janine Flier en haar paard Hercules reisden op dinsdag 28 juni jl. af naar Den Ham. De combinatie zette twee goede proeven neer en de jury beloonde haar met mooie scores van 193 en 209 punten.  Dit resultaat was goed voor de derde en de eerste prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500