Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden viert vakantie in Frankrijk

Geplaatst op: 29 juli 2016

Frankrijk lijkt zo aan het begin van de vakantieperiode een favoriete vakantieland voor Genemuidenaren. Die conclusie valt te trekken uit de bezoekcijfers van Genemuiden Actueel. Normaal gesproken komt ruim 98 procent van de bezoekers uit Nederland en dat is momenteel 94 procent. Bijna 1 procent van de bezoekers zit in Frankrijk. Ook vanuit Oostenrijk, Duitsland, Spanje en Italië wordt Genemuiden Actueel gevolgd.

Vakantievierders kunnen natuurlijk weer meedoen aan de vakantiefotoprijsvraag van Genemuiden Actueel. De regels zijn simpel: maak een foto vanaf een vakantieadres waarop duidelijk is te zien dat onze site ook op vakantie wordt bekeken. Stuur die naar redactie@genemuidenactueel.nl en maak kans op een etentje voor twee personen bij een restaurant in Genemuiden of Zwartsluis naar keuze.

Overigens heeft Genemuiden Actueel ook dit jaar weer veel meer bezoekers dan in voorgaande jaren. Jaarlijks neemt het aantal lezers met 20 procent toe.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500