Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prestige ook sterk in plaatprinten

Geplaatst op: 31 augustus 2016

Mooie vakantiefoto’s gemaakt die de muur van de keuken, woonkamer of slaapkamer zouden opsieren? Dan biedt www.plaatprinten.nl interessante mogelijkheden. Via deze site zijn foto’s op zes verschillende soorten harde materialen te bestellen. “Wij leveren hoogwaardige kwaliteit, maar zijn desondanks de goedkoopste van Nederland”, zegt Einbert van Rees van Prestige Print en Sign.

Prestige is namelijk het bedrijf achter plaatprinten.nl. Van oudsher is dit Genemuider reclameproductiebedrijf al sterk in deze druk- en printtechnieken. “Oorspronkelijk vroeg vooral de tapijtindustrie om bedrukte presentatiematerialen. De laatste jaren neemt dit echter ook in andere branches een vlucht en bovendien heeft de particuliere markt de mogelijkheden ontdekt. Mensen laten steeds vaker materialen als aluminium, hout, pvc of acrylaat met foto’s printen. En dat is toevallig onze specialiteit”, aldus Van Rees.

Sinds dit jaar heeft het bedrijf daarom ook www.plaatprinten.nl in de lucht. “Daarmee richten we ons op een landelijk bereik en Nederland weet Plaatprinten.nl inmiddels goed te vinden. Wij richten ons op een hoogwaardige afwerking, met bijvoorbeeld een kwalitatief goed ophangsysteem en een laklaag. Desondanks zijn we in de basis de goedkoopste van Nederland en kunnen consumenten vervolgens luxe afwerkingen als optie erbij nemen.”

Buiten dat blijft Prestige uiteraard dé leverancier van alle denkbare reclame- en promotiematerialen, drukwerk en belettering. Daarnaast beschikt Prestige over een creatieve afdeling waar ontwerpen worden gemaakt en communicatieadvies wordt gegeven. Over enkele weken presenteert Prestige een nieuwe website waar alle kennis en kunde te vinden is.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500